Haber

TEMİZLİK İŞÇİSİ BANKADA BULUNAN 1000 TL’Yİ BANKAYA TESLİM ETTİ

BOLU’da belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Beradiye Şimşek (47), ATM’de bulduğu 1000 TL’yi bankaya teslim etti. Şimşek, “Sokakları süpürüyorum. Ben halimden memnunum. Parayı almayı düşünmedim. Ben zaten helal para kazanıyorum.”

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Beradiye Şimşek, para yatırmak için gittiği ATM’de 1000 TL buldu. Şimşek, banka yetkilileriyle görüşüp parayı bankaya iade etmek istediğini belirtti. Paranın sahibi, banka yetkilileri tarafından yapılan incelemeyle belirlendi. Beradiye Şimşek’in bankaya verdiği 1000 TL sahibine teslim edildi.

Beradiye Şimşek, alın teriyle para kazandığını belirterek, “50 TL yatıracaktım. Önümde 2 bayan vardı. Onların işleri bitince ATM’ye gittim. 1000 tl para buldum benim de acil randevum vardı parayı alıp çıktım daha sonra bankayı aradım parayı geri alacaklarını söylediler parayı bankaya teslim ettim alamadılar parayı çekerdi. Paranın sahibi gelir alırdı” dedi.

Sokağı süpürdüğünü söyleyen Beradiye Şimşek, “Siz benim halime seviniyorsunuz. Parayı almayı düşünmedim. Helal para kazanıyorum. Sizin obur paranızda gözüm yok. Hiçbir zaman başkasının parasında gözüm olmadı, “Ben para düşkünü değilim” dedi.

haberpinarbasi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrancı Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu