Teknoloji

Aradığınız Şeyin En Ucuz Fiyatını Bulan 5 Web Sitesi

İster internetten ister mağaza ziyareti yoluyla bir satın alma işlemi gerçekleştirirken ilk aşama fiyat araştırmasıdır. Bir eser satın alırken en ucuz Nerede satıldığını araştırmak alışverişin ilk kuralıdır. Eskiden mağaza mağaza dolaşmak bir zorunluluk olsa da artık bu araştırmayı bizim adımıza yapan firma oluyor. EpeyceVe Akakçegibi alışveriş siteleri bulunmaktadır.

Bizi alışveriş sitesi olarak yanlış anlamayın. Bu siteler işin satış ve satın alma kısımlarıyla ilgilenmez. Yaptıkları iş şu fiyat karşılaştırması Tarafınıza yardımcı olur. Bazı siteler aynı zamanda eserleri karşılaştırmanıza ve satın alınacak eseri seçmenize yardımcı olabilir.

en iyi alışverişsiteler (Özet liste):

  • En uygun
  • Aç gözlü
  • Akakçe
  • Epeyce
  • Google Alışveriş

Yazımızın sonunda bazen en ucuz telefonları, bazen de son model televizyonları listeleyerek ürün seçiminde yardımcı olan bu sitelerin çalışma prensiplerini anlatacağız. detaylı Biz anlatacağız. O halde dilerseniz Hayli ve Akakçe gibi sitelerin ne tür çalışmalara odaklandığına dair bilgiler vereceğimiz listemize başlayalım.

En iyi alışveriş siteleri

Enuygun.com

  • Avantajlı kategoriler: Uçak biletleri, araç kiralama

Enuygun.com Kasım ayında 15. yılını kutlayacak. Alanında uzman ve güvenilir bir platform . Enuygun, departmanın değişen ihtiyaçlarını ve gelişmelerini takip ediyor; Araç kiralama, otobüs bileti, otel rezervasyonu, uçak bileti kategorilerinde yüzlerce firmayı bir araya getiriyoruz
karşılaştırma olanağı sunuyor. Enuygun’un Android ve iOS uyumlu uygulaması bile var.

Uçak biletinizden otelinize, ziyaret ettiğiniz şehirdeki araç kiralama hizmetine kadar tüm seyahatiniz tek uygulamada. hızlı ve güvenle Planlayabilirsiniz. Hem uygulamada hem de sitede bazı kolaylıklar mevcut. Kampanya dönemlerinde veya indirimlerde fiyat uyarısı alabilir, ödeme yaptığınız kartın bilgilerini saklayabilirsiniz.

Cimri.com

  • Avantajlı kategoriler:Kırtasiye, beyaz eşya, akıllı telefon

Cimri 15. yılını kutluyor ve ne kadar köklü Bir geçmişi olduğu tartışmasını engelliyor. Ama vazgeçilmez olmaktan daha değerli şeyler var. Sitedeki ürün çeşitliliği, fiyatları karşılaştırırken kaç farklı siteden bilgi aldığınız, arayüzün ne kadar kullanıcı dostu olduğu gibi.

Öncelikle sitede elektronikten sağlığa, kozmetiğe kadar pek çok kategoride ürünlerin bulunduğunu söyleyelim. Cimrinin hangi ürünlere daha çok önem verdiğini sorarsanız cevabımız ayakkabı ve çantaların yanı sıra telefon, buzdolabı, klima, otomobil ve dizüstü bilgisayarlardır. kıyafetlerAynı zamanda odaklanmış çalışmalara da odaklanılacak.

Fiyat karşılaştırmalarını yaparken birçok büyük siteden bilgi alan Cimri, daha az bilinen sitelerin yanı sıra Amazon, Gittigidiyor gibi büyük siteleri de kullanıyor. Son olarak eser ararken sunduğu filtreler gibi faktörleri de göz önünde bulundurarak sitenin son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğunu söyleyelim.

Akakçe.com

  • Avantajlı kategoriler:Kişisel bakım, süpermarket ürünleri, akıllı telefon

Akakçe düzenli olarak kategori odaklı etkinlikler düzenleyerek ana sayfasında yayınlamaktadır. Bu sayede eserlerinin çeşitliliği açısından oldukça gelişmiştir. Bu etkinlikler normal ana sayfada vurgulanan tek şey değildir. Oldukça uzun bir ana sayfaya sahip olan Akakçe’de ayrıca sözleşmeliFaaliyet gösterdiği pazarların fırsatlarını listeler.

Peki Akakçe hangi eserlerde daha tartışmacıdır? Akakçe telefon, klima, buzdolabı, dizüstü bilgisayar gibi ürünlerin yanı sıra çay, kedi maması, sandalye gibi birçok ürünü de sunmaya devam eden bir sitedir. Ayrıca Bim ve A101 gibi zincir marketlerdeki fırsatların listelendiği bir sayfası da bulunuyor.

Akakçe yorumlar konusunda da hassas. Özellikle akıllı telefonlar gibi popüler ürünler altında yapılan olumsuz yorumlara müdahale etmemektedir. Bu nedenle Akakçe kullanıcılara iletişim açısından bir bağlantı sunuyor. kolaylaştırmak sunduğunu söyleyebiliriz. Bu arada sitenin arayüzü eserlerin yorumlarına erişimi biraz zorlaştırsa da kullanım açısından çok büyük bir dezavantaj oluşturmuyor.

Epey.com

  • Avantajlı kategoriler:Genel olarak elektronik, giyim, konut malzemeleri

“Her şeyi karşılaştır” sloganıyla yola çıkan Epey, özellikle akıllı telefon seçiminde oldukça faydalı bir karşılaştırma seçeneğine sahip. Akıllı telefonlara çok çaba harcayan Oldukça, popülerMevcut telefonlar arasında seçim yapmayı biraz daha kolaylaştırır.

Ayrıca ana sayfasında zaman zaman pek çok tablet, araba, ayakkabı, yatak gibi ürünlere yer vermekte ve her türlü alışverişe yardımcı olacak fiyat karşılaştırmalarına da yer vermektedir. Bu çalışmalara bazen ana sayfada da rastlanır. Fırsat Ürünleri” ve “Son Eklenen Ürünler” sekmeleri.

Oldukça kolay ama kullanışlı bir arayüze sahip olduğunu söyleyebiliriz. Aradığınız her şeyin parmaklarınızın ucunda olduğu hissini vermesi açısından listedeki diğer sitelere göre biraz daha iyidir. başarılı . Özellikle ana sayfasında “Öğrenciler için en iyi indirimli telefonlar” gibi sekmelere yer verilmesi bu konuda bir adım öne geçmesini sağlıyor.

Google Alışveriş

  • Avantajlı kategoriler:Benzersiz olmanın prestijiyle hemen hemen her kategoride

‘Google Alışveriş’, yabancı ismiyle listemizdeki siteler arasında özel bir yere sahip olan bir Google hizmetidir. Biliyorsunuz Google bir görevi üstlendiğinde farklı yorumlar getiriyor ve iyileştirmeler Yapmayı seven bir şirket. Bu konuda ana odağı alışveriş olmayan bir şirket olarak yeterli bir iş çıkarmış diyebileceğimiz Google’dan bahsediyoruz.

Listedeki markaların sırf bu işi yapmak için web siteleri var. Bu nedenle Google Alışveriş bu sitelerin ayrıntılarını takip etme konusunda zaman zaman tökezleyebilir. Ancak şunu da belirtelim ki internet üzerinden tüm fiyatları bulmak elbette dünyanın en zor işi. genişKapsamlı bir arama motorundan daha iyi performans gösterebilecek bir site oluşturmak zordur.

Google Alışveriş, Google’da arama yapıldığında kolaylıkla ulaşılabilen bir hizmettir. Tek yapmanız gereken üstteki butona tıklamak. Alışveriş “sekmesine tıklayın. Buraya tıkladıktan sonra aranan ürünün özellikleri, fiyat karşılaştırmaları, kaç sitede satıldığı gibi bilgiler listelenir. Ayrıca marka, fiyat ve özellik seçeneklerinden oluşan filtre sistemi de bulunmaktadır.

Fiyat karşılaştırma siteleri nasıl çalışır?

Bildiğiniz gibi fiyat ve ürün karşılaştırma siteleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. ürün yelpazesine sahip olmak. Durum böyle olunca insan meraklanıyor. Bu işlere tek tek giren bir ekip var mı? Bu nasıl çalışır? Fiyat karşılaştırma siteleri “XML Ürün Entegrasyonu” özelliğini kullanır.

Nedir bu “XML Ürün Entegrasyonu”? Hızlıca özetleyelim, e-ticaret Site sahiplerinin kendi eserlerini başkalarının sitelerine veya başkalarının eserlerini kendi sitelerine aktarmak için kullandıkları sistemdir. Bu sistem, tedarikçinizin elinde bulunan yeni iş bilgilerine anında ulaşmanızı sağlar.

Veya tam tersi bir senaryoda, tedarikçi iseniz sizden iş satın alan bir site de iş bilgilerinize erişebilir. Daha sonra eserinizi kendi sitesinde satmak için eseri sizden temin eder ve satın alan kişiye kargolar. Doğal olarak yapılan anlaşmalar sayesinde her iki taraf da bu durumdan kurtulmuş oluyor. kar yağışlıfaiz.

Alışveriş yaparken ürün seçiminde size yardımcı olan ve en ucuz fiyatı sunan siteleri listelediğimiz ve çalışma prensiplerini anlattığımız yazımızın sonuna geldik. Peki bu sitelerden hangisini daha çok tercih ediyorsunuz? lehte ve aleyhte olanlarYorum kısmında neler paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrancı Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu