Ekonomi

AFAD duyurdu: Elazığ’da art arda depremler (Türkiye’de son depremler)

Kahramanmaraş merkezli sarsıntıların artçıları devam ediyor. AFAD’dan Son dakikaAçıklamaya göre, Elazığ’ın Palu ilçesinde arka arkaya 4,8, 4,7 ve 4,6 büyüklüğünde 3 artçı sarsıntı meydana geldi. depremoldu.

Afet ve Acil Durum İdaresi (AFAD) İdaresi’nden alınan bilgiye göre, saat 04.07’de merkez üssü Elazığ’ın Palu ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

14,56 kilometre derinlikte kaydedilen deprem, hissedildiği bölgelerde alarma neden oldu. İlk belirlemelere göre bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.37’de 4.7 büyüklüğünde, saat 03.39’da ise aynı bölgede 4.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Can kaybı 41 bini geçti

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkıma neden oldu. AFAD’dan yapılan son açıklamaya göre; Deprem felaketinde can kaybının 41 bin 20’ye çıktığı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrancı Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu